Kujdesi i natyrës për frymëmarrjen e foshnjeve tuaja

AQUA MARIS – BABY 

Organizmi i njeriut është i krijuar për t`iu përshtatur natyrës,  kushteve që na i ofron ajo dhe ekosistemit në të cilin jetojmë.

Si të tillë, ne ndikohemi nga ndryshimet klimatike, nga kushtet  atmosferike, si dhe nga shumë faktorë të jashtëm të cilët direkt  sulmojnë pjesët tona më të ndjeshme.

 

HUNDË E SHËNDETSHME, ORGANIZËM FUNKSIONAL.

 

Organizmat jetojnë, për aq kohë sa marrin frymë. Rëndësia e  frymëmarrjes është jetike. Duhet trajtuar me kujdes të shtuar të  gjithë procesin. Si proces, fillon me thithjen e ajrit nga zgavrat e  hundës, i cili kalon në fyt, pastaj laring dhe trake, e kështu deri në  mushkëri, duke e furnizuar organizmin me oksigjen dhe duke  ndihmuar në largimin e dioksid karbonit.

Aquamaris përmbanë elektrolitet e detit adriatik.
Element ky i rëndësishëm për të ruajtur gjendjen ideale të frymëmarrjes 

Sistemi i frymëmarrjes, me theks të vecantë pjesa fillestare e tij,  hunda dhe fyti, pësojnë më së shumti nga infeksionet virale dhe  bakteriale, gjë e cila ndikon edhe në funksionimin jo të drejtë të  organizmit. Hunda është organi kryesor që ndihmon procesin e  frymëmarrjes. Mukoza e saj ndikon në ngrohjen dhe njomjen e ajrit,  gjë e cila parandalon futjen e baktereve të ndryshme nga jashtë.  Për këtë arsye duhet të kemi kujdes në trajtimin e shëndetit të  hundës dhe të sigurohemi që procesin e frymëmarrjes ta kryejmë  përmes saj.

LIDHJA MES NATYRËS DHE ORGANIZIMIT 

Ekspertët kanë konstatuar se për të përmirësuar bllokimet në hundë  apo fyt dhe për të ruajtur gjendjen ideale të procesit të frymëmarrjes,  vend të vecantë mbajnë elektrolitet e ujit të detit Adriatik. Ky element  tashmë gjindet si përbërës kryesor i disa produkteve medicinale, në  formë të pikave dhe sprejit, i përshtatshëm për foshnje, fëmijë dhe të  rritur.

“Kanalet e bllokuara të frymëmarrjes,
ndikojnë në dobësimin e organizmit.
Foshnjet dhe fëmijët janë më të goditurit nga ky fenomen
”FRYMËMARRJE E LEHTË- MIRËPRITJE NË JETË!

Studimet tregojnë se infeksionet dhe viruset sulmojnë kryesisht  sistemet më të dobëta imunitare, në vecanti të posalindurit dhe  fëmijët. Kjo ndikon në komplikime të kanaleve të frymëmarrjes dhe  dobësim të organizimit. 

Roli juaj është që të siguroni zgjidhjen më të mirë për fëmiun tuaj.  Trajtimin e sigurtë me përbërësit autentik dhe origjinal. Kur sulmohemi,  zgjidhjen gjithmonë e kërkojmë tek natyra. Kthehemi aty ku përkasim.  Për hundë të shëndetshme dhe frymëmarrje të plotë, zgjidhjen e kemi  në Adriatik.

“Aqua Maris Baby është linjë e produkteve 
natyrore,me bazë ujine detit Adriatik,
i cili siguron shëndet   të plotë të hundës” 

Aqua Maris Baby – përmbanë elektrolitet e ujit, të rekomanduara nga  ekspertët dhe mund të sigurohet në cdo farmaci. Është produkt i  përshtatshëm dhe i rekomanduar për përdorim tek foshnjet dhe fëmi jët. Aquamaris është produkt Kroat, i prodhuar nga kompania Jadran  Galenski Laboratorij – Rijekë , e sjellur në Kosovë nga Medical Group. Në dispozicion gjindet edhe si produkt për të rritur. Ne rekomandojmë  Aquamaris Baby për shkak të përmbajtjes dhe rezultateve që i ofron.

 

PSE PËRDORET AQUAMARIS BABY:

-Për të trajtuar higjienën e përditshme të hundës së foshnjës

-Sipas nevojës, para të ushqyerit me gji apo me biberon

-Në rast të ftohjeve apo alergjive

-Në rastet e tharjes së mukozës së hundës për shkak të qëndrimit në  dhoma me temperaturë  shumë të lartë apo në ambientet e pajisura  me kondicioner ajr

-Për infeksionet e veshit, si mbështetje e terapisë së përshkruar nga  mjeku

CKA DUHET TË KEMI PARASYSH KUR ZGJEDHIM  NJË PRODUKT MEDICINAL 

-Përmbajtjen e produktit dhe qëllimin

-Origjinën e produktit dhe përbërësve 

-Emrin dhe historinë e kompanisë përfaqësuese dhe prodhuesve – Brendin e produktit 

-Detaje të prodhimit dhe afatit të përdorimit 

Kur zgjedhni produktet për trajtimin e hundës dhe fytit, për kujdesin  ndaj kanaleve të frymëmarrjes dhe sigurimit të një gjendje ideale të  organizmit tuaj me frymëmarrje ideale, zgjedhni AQUA MARIS

en_USEN