Karriera

Karriera

Transformojmë Medicinën

Nëse je punëtorë përkushtuar, i motivuar, shumë kurioz dhe mendon se mund të kontribuosh në ngritjen e industrisë farmaceutike, ne kemi hapësirë për ty. 

Do të donim të mësojmë më tepër për rrugëtimin tuaj professional dhe eksperiencat e punës dhe së bashku të krijojmë eksperiencë më të mirë farmaceutike.
Aplikoni në formën e mëposhtme si profesionist, consultant apo fillestarë. Na lini një mesazh apo na kontaktoni përmes numrave tanë kontaktues

Pac fat! 

Karriera

Bashkohu me ne!

Stimulimi i mjedisit të punës që është shpërblyes për secilin individ. 

Vend i lirë pune

Vend i lirë pune

Vend i lirë pune

sqSQ