Partnerët

partnerët

MG është përfaqësuesi dhe bashkëpunëtori ekskluziv i:

Medical Group, përgjatë rrugëtimit të saj, ka krijuar rrjetin më të gjerë të bashkëpunimeve. Përmes kësaj, ka mundësuar trajtim dinjitoz të pacientëve në vendin tonë dhe qasje në brendet botërore medicinale.

Na kontaktoni dhe të krijojmë diçka të mrekullueshme së bashku.

    sqSQ